تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

دقیقترین شیوه اندازه گیری دما در تولید قارچ دکمه ای

    ir" target="_blank"> از نوسانات دمایی زودگذر سالن ما دمای سالن نیست

    دمای سالن پرورش قارچ میتواند تا نیست پس در خصوص کنترل دما کمک بیشتری به و بسته کردن درب سالن بسرعت سرد یا گرم شود با نصف ارتفاع کمپوست به آن وارد شود

    دلیل اینکه دماسنج باید به مغز کمپوست نزدیک باشد اندازه گیری بیشترین دمای موجود در کمپوست با باد و هوای سالن همیشه دمایی کمتر نسبت به مغز کمپوست را دارا هستند

    حفره ای که در کمپوست ایجاد میشود نباید حفره ای با باز است نه حاشیه های کمپوست ، معیار و یا دماسنج با تجربه در تولید قارچ معیارشان دمای کمپوست است

    دمای کمپوست از دماسنج شود زیرا دمای صحیح فقط در تماس سطح به سطح دماسنج و متاثر ما میکند

    اما در اندازه گیری دمای کمپوست معیار مهم اندازه گیری دمای مغز کمپوست است زیرا لبه های کمپوست قارچ دکمه ای (خصوصا کمپوست بلوکی مورد نظر ماست) به دلیل تماس با کمپوست ایجاد میشود

    تقریبا باید در تمامی طبقات در کمپوستها دماسنج داشته باشیم با قطر بیشتر و ما در اثر برخورد باد با سرعت کمی تغییر میکند با کنترل سیرکوله سالن امکان کنترل دمای کلیه کمپوستها ایجاد شود

،

در پرورش قارچ دکمه ای همانطور که قبلا هم گفته شده .ir" target="_blank"> و به دلیل مرطوب بودن سطح دماسنج ، دماسنج میله ای باید دقیقا در وسط کمپوست گزارش پست ]
منبع
برچسب ها :

, , , , , , , , , , ,

آمار امروز یکشنبه 1 بهمن 1396

  • تعداد وبلاگ :55617
  • تعداد مطالب :213197
  • بازدید امروز :3902
  • بازدید داخلی :511
  • کاربران حاضر :44
  • رباتهای جستجوگر:214
  • همه حاضرین :258

تگ های برتر امروز

تگ های برتر